Hovedmenu

Holdninger

Jeg har startet mit eget firma “Frank Slemming Byggerådgivning” i 2013 efter mange år, som ansat i rådgivende ingeniørfirmaer.

Jeg vil gerne give rådgivningen min personlige vinkel, som bl.a. er, at byggeriet skal udvikles både gennem bedre produktionsmåder og organisering, men også med fokus på bedre kvalitet og value for money.
Hvorfor ikke forsøge at indbygge de 5 % ekstra i vores produkter i stedet for at levere 10 % mindre til en dyrere pris.Firmaet er vokset siden starten og er nu blevet omdannet til Frank Slemming Byggerådgivning ApS.Jeg har hele tiden haft masser at lave med byggerådgivning i mit firma. Der er brug for styring af byggeri. Fremover satser jeg på at udvide porteføljen med nye opgaver, ud over de opgaver jeg pt har for Hvidovre Hospital og Rambøll.Det er vigtigt for byggeprocessen at der er faglighed og holdning til hvordan opgaven løses. Se mere på denne side her om hvad mine holdninger er og hvad jeg mener der skal til for at løse en byggeopgave godt.Jeg kan påtage mig mindre og større opgaver og kan i den forbindelse trække på mit netværk med andre firmaer, hvis der er brug for manpower.

Adresse

Digevangen 16,
3250 Gilleleje

Kontakt

Telefon +45 42 24 09 34
fs@frankslemming.dk

Opgaver

Har du opgaver der skal løses.
Kontakt mig her.