Hovedmenu

Byggeskader og fejl

Byggeriet er desværre storleverandør af underholdende historier (for de der ikke er involverede) om fejl og mangler skader , vand der fosser ind gennem tage og utætte rør. Facader der ikke er tætte og hvor vinden piver ind. Historierne er mange.

Som bygherre og som investor bør der være mere fokus på hvilke nye (smarte) løsninger arkitekter og entreprenører finder ud af.

Holder det, er der gode erfaringer med et givet materiale og er en evt. billigere pris i virkeligheden dyrere fordi et givet produkt har meget kort levetid og stor vedligeholdelse.

Feks. Den meget populære facadepuds på isolering hvor der på betonelementer skrues isoleringsbatts på betonen og herefter pudses.

Se foto det holder ikke og er sårbart. Hvorfor ikke vælge et materiale der er vedligeholdelsesnemt og som holder. Facadepudsen er god til en gavl på et byfornyelseshus på Vesterbro som skal renoveres. Der bør være store betænkeligheder hvis man anvender denne facadeløsning på et stort boligkomples i Ørestaden.

byggeskader-fejl

Her ses hvordan facadepus løbende skal repareres. Hjørnet som har været slået af er pudset op. Pudsen tilsmudses også så vi har også en løbende nødvendigt afvaskning af facaden !!

Adresse

Digevangen 16,
3250 Gilleleje

Kontakt

Telefon +45 42 24 09 34
fs@frankslemming.dk

Opgaver

Har du opgaver der skal løses.
Kontakt mig her.