Hovedmenu

Hvidovre Hospital

Byggeledelse og Arbejdsmiljøkoordinering. Region Hovedstaden.

Jeg har siden 2014 været tilknyttet Hvidovre Hospitals Byggeafdeling hvor jeg har løst delopgaver for byggeafdelingen i forbindelse med Kvalitetsfondprojektet Nyt Hospital Hvidovre, som består af et nybyggeri på ca 30.000 m2 og ombygning af det eksisterende hospital både sengeafsnit og ambulatorieetage.

Jeg har været så heldig at få delopgaver hvor bla. jeg har forestået byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering:

Funktions- og billeddiagnostisk afdeling

  • i forbindelse med ombygning af Funktions og Billeddiagnostisk afdeling hvor vi bla. har nyindrettet afdelingen og fået installeret flere nye meget imponerende Pet CT scanner.

fotoscanner

Det var puslespil at som krævede time til time planlægning at få de 3 stk tonstunge Siemens Scannere ind i midt i  hospitalet.

Sengestuer

sengestuer_hvidovre

Jeg er nu, efteråret 2017, (aflevering forår 2018) sammen med min samarbejdspartner Johannes Beldring Hansen gået i gang med endnu en etape med ombygning af sengestuer. Stuer moderniseres og ombygges fra 4 sengs stuer til 1 (2 sengs stuer)

Der ombygges i alt ca 90 sengestuer i perioden 2016 til 2020. Arbejdet udføres i etaper, da hospitalet ikke kan tage mange sengestuer ud af drift på én gang.

Entreprenører på byggeriet har bla. været Elindco (Bygningsentreprisen), Høyrup og Clemmensen (Installationsentreprisen) og Spørring (Inventarentreprisen) samlet beløber entreprisebeløbene for renovering af sengestuer sig til 90 mio kr excl moms

Byggeriet er spændende og udfordrende idet der er mange ting der skal koordineres og være på plads når der arbejdes med nedrivning boring og byggeri et et af landets største hospitaler medens det er i drift.

Det er positivt at få det til at lykkes og opleve de forbedringer som ombygningen giver for både patienter og personale

Adresse

Tom Kristensens Vej 24 4th
2300 København S

Kontakt

Telefon +45 42 24 09 34
fs@frankslemming.dk

Opgaver

Har du opgaver der skal løses.
Kontakt mig her.