Hovedmenu

Kvalitet (fejl og mangler)

Jeg er en tilfreds beboer på Islands Brygge (København S), men bliver dagligt i lokalpressen underholdt med store problemer med nybyggerierne. Entreprenørerne har ikke styr på kvaliteten. Lige ud mod vandet ligger bebyggelsen Polaris. Tegnet af Henning Larsen og udført i totalentreprise af NCC. Begge nogle af landets største og mest velrenomerede firmaer.

Desværre har dette byggeri været plaget af byggerod og sjusk i sådan et omfang at lokalpressen har været fyldt med reportager om fortrædelighederne.

Citat Bryggebladet 17 august. 2017 fra en ulykkelig ny ejerlejligheds: ”Jeg håber ikke at Pension Danmark (bygherre) benytter NCC til nye byggerier. Jeg flytter i hvert fald aldrig ind i et NCC byggeri igen”

Hvad er der sket her ?? Hvorfor går det så galt. Jeg tror at styring og kvalitetssikring ikke prioriteres nok.

Byggeri er en branche der stadigvæk mangler meget.

Der udfoldes mange bestræbelser på at gøre det så godt som muligt.

Men økonomisk overoptimering (der strammes alt for meget i jagt på den hurtige gevinst). Urealistiske tidsplaner og svage ledelser (det går jo nok) er med til at gøre det svært.

Jeg synes byggeri er spændende at beskæftige sig med. Jeg vil gerne være med til at gøre dette her bedre.

Jeg tror vi kan hvis der priorieres og planlægges rigtigt. Og lad os bruge meget tid og energi på grænsefladerne. Alle bruger tid på at afgrænse deres opgaver og forklare hvorfor ”Dette her er ikke med i vores entreprise”.

Vi skal have lukket hullerne så svaret bliver ”ja den fikser vi lige” i stedet.

Adresse

Tom Kristensens Vej 24 4th
2300 København S

Kontakt

Telefon +45 42 24 09 34
fs@frankslemming.dk

Opgaver

Har du opgaver der skal løses.
Kontakt mig her.